22 Eylül 2013 Pazar

Lego oyunu beceri ve zeka gerektirir

Yeni anne genellikle iyi çocuklarının entelektüel geliştirmeye yardımcı olmak için nasıl merak ediyorum. Uzmanlar oyunlar belirli türde kart oyunları ya da tahta oyunları gibi oyunlar geleneksel tip ve Lego Oyunları gibi daha yakın oyuncak tabanlı oyunlar da dahil olmak üzere , bu görevi yardımcı olabilir uzun zamandır tanıyoruz .

Birçok çalışma, bir çocuğun zeka çok kalıtsal olduğunu göstermektedir , ancak tabii ki çocuğunuzun olacak kadar akıllı karartek faktör değildir . İstihbarat sadece bilgi birikimi , aynı zamanda kavram ve olayları anlayış değil kapasitesini içerir . Çocuğunuzun beyni yaparşekilde zaman içinde gelişir , ve yapabileceğiniz çok yardımcı , bir ebeveyn olarak , vardır .

Peki Lego Oyunlar yardımcı olabilir ?

Legolarla oynayarak hemen hemen her yaştaki çocuklar için gerçek bir meydan okuma olabilir . Legolarla çocuğunuzun hayal gücünü ve merak uyandırabilir . Çalışmalar Legolarla oynayan bir çocuk beyni sürecine yardımcı ve çevreden bilgi asimile ve de motor becerilerin gelişimine yardımcı olabilir olduğunu göstermektedir.

Lego Oyunları güzelliği tüm yaş grupları için seçenek olmasıdır . Bebekler ve küçük çocuklar için yaratıcı oyun saatlerce montajı kolay parçaları işlemek için büyük , kolay geliyorLego Duplo vardır . Biraz büyük çocuklar ( 2 + ) hala güvenli ve kolay yuttum değil olacak kadar büyük olurken , çocuğunuzun daha serbest oyun seçenekleri izin gibi ve daha Tuğla gibi daha karmaşık seçenekler vardır için .

Hatta büyük çocuklar için 10 yaş ve üzeri olan çocuklar için seçenekler daha karmaşık seçenek vardır . Bu setleri çoğu gibi süper kahramanlar , prensesler , hala en sevdikleri filmleri veya faaliyetleri düşkünlük ise çocuğunuzun becerilerini geliştirmeye yardımcı olabilir Yüzüklerin Efendisi , Star Wars , ve daha birçok gibi eğlenceli temalar var . Bir ebeveyn olarak, çocuğunuzun onlar en çok zevk hangi Lego Oyun seçin ve kendi özel öğrenme stili daha iyi anlamak , böylece daha sonra aktivitesini izlemek yardımcı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder