26 Temmuz 2013 Cuma

Online zeka oyunu

İşte tamda olay burada bitiyor online zeka oyunu deyince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama benim pek iyi şeyler gelmiyor çünkü zaman içinde çok yoruyor beni bu tip davranışlar nasıl bir karar verilmesi gerektiğini bilmiyorum bende bazen ve bolcana saçmalıyorum işte durun böyle.

Online ve laboratuvar ortamlarında hem de 1.000 'den fazla kişi ile Kamu Ürünler Oyun Koşu, araştırmacılar kooperatif davranışlar daha hızlı gerçekleşmesi olduğunu gösterdi. "Kişisel çıkar soğuk mantığı baştan çıkarıcı olsa da, bizim ilk darbe işbirliği için," onlar sonucuna vardı.
Bir ilk analiz, veri az 10 saniye sürmüştür insanlar daha uzun 10 saniye sürmüştür insanlardan daha ortak havuza verdi daha yaklaşık yüzde 15 vermek ne kadar karar olduğunu gösterdi.
İkinci bir çalışmada, deneyci 10 saniyeden az katkıda bulunmak ne kadar karar vermek insanların yarısından talimat, ve yarım en az 10 saniye boyunca kendi kararı düşünmek, ve daha sonra vermek ne kadar karar vermek. Yine, 'düşünürler' havuza daha az verdi.
Son olarak, deneyci sezgi doğru bir karar yol veya dikkatli akıl onları saptırdı bir zaman hakkında yazmak için insanların bir grup sordu, ve ikinci bir grup dikkatli muhakeme doğru karar onları neden bir zaman hakkında yazmak ya da sezgi tüm katılımcılar Kamu Ürünler Oyun oynadı yoldan-sonra onları açtı. Sonuç? Dikkatli akıl gelen sezgi ya da kötü kararlar iyi kararlar hakkında yazdı bu insanlar havuz için daha fazla para verdi.
Bu çalışmalar insan, ortalama olarak, işbirliği ve sürekli akıl ile, bencilce davranmaya daha olası hale davranmaya bir ilk dürtü olduğunu güçlü kanıtlar sağlar. Yazarlar kendi veri bu işbirliğinin bir genetik de bencillik daha doğuştan olduğunu kanıtlamak olmadığını dikkatli seviyede-ama yaşam deneyimi çoğu durumda, işbirliği avantajlıdır, olduğunu göstermektedir işaret, bu genellikle varsayılan olarak başlamak için kötü bir yer değil bu yüzden .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder